Bioszálas szálbehúzás

Fine Thread Contour Therapy-FTC

A bőr öregedésének jelei kb. 25 éves korunkban jelentkeznek. Az öregedés mértéke és kezdete függ a genetikai háttértől és a környezeti tényezőktől. A bőr feszességének csökkenése miatt apró felszíni barázdák jelennek meg az arcon, majd a dehidráltság és a kötőszöveti állomány átépülése miatt megjelennek a ráncok és az arcbőr és áll alatti terület petyhüdtsége.
Érdemes mihamarabb beavatkozni, lelassítani az öregedés folyamatát. A modern technológiáknak köszönhetően látható eredményeket el lehet érni plasztikai sebészeti beavatkozás nélkül. Az egyik legújabb módszer a Thread lifting, amikor is biológiai úton felszívódó sebészi szálakat húzunk be a bőr mélyebb rétegeibe.

Hogyan történik az FTC kezelés?

A finomszálas arckontúrozás és ránctalanítás során -az előzetesen lefertőtlenített és helyi érzéstelenítő krémekkel érzéstelenített bőrbe- sterilizált, gyárilag tűbe behúzott PDO (polidioxanon) fonalat juttatunk a bőrbe.

Többféle szál (mono-, csavart vagy fogazott felszínű) van forgalomban, melyeket általában a kezelések során kombináltan alkalmazhatunk. Ahogy a tűt kihúzzuk, belőle a fonal kisiklik és a bőrben marad. A bioszálak a bőrön keresztül nem láthatóak, nem érezhetőek. A PDO fonalak biokompatibilisek az emberi szövetekkel, kb. 6 hónap alatt maradéktalanul lebomlanak, mely a szöveti sértés következtében erős kollagéntermelést indukáló hatást fejt ki. A bőr feszesebb, üdébb, ezáltal fiatalosabbnak tűnik.

Rendelési idő

Előzetes bejelentkezés minden esetben szükséges!

Hétfő: zárva

Kedd: 9:00 - 17:00-ig

Szerda:  9:00 - 17:00-ig

Csütörtök: 12:00 – 18:00

Péntek: 9:00 – 16:00

Kérjen időpontot

Hívjon Minket

06 20 284 51 84

DermaMedical

Kérjen időpontot