A Dermapen kezelés a kollagén stimulációs terápiák közé sorolható, a DermaRoller modernebb és hatékonyabb formája.


Milyen hatásmechanizmussal fejti ki a hatását a kezelés?

A kollagén- és elasztin termelés újraindítása, a kötőszöveti rostok erősítése.

A tűszúrások nyomán a hatóanyagok bejuttatása a bőr mélyebb rétegeibe.


Miben különbözik a kozmetikusok által végzett mezopen kezeléstől?

Az orvosi mezopen kezelés során 0,5-2,5 mm mélységben végezzük el a tűs kollagén indukciós kezeléseket speciális hatóanyagokkal. Minnél mélyebben dolgozunk, minnél több tűt tartalmazó kezelőfejet használunk, annál látványosabb eredményt tudunk elérni. A kozmetikusok 0,25-0,5 mm mélységben végezhetik el a kezeléseket.


Hogyan történik a kezelés?

Alapos bőrfertőtlenítést és érzéstelenítést követően függőleges tűszúrások mentén hatóanyagokat juttathatunk a bőr mélyebb rétegeibe, mely által növelhetjük azok hatékonyságát. Bőrterületenként más és más mélységben dolgozunk, így ezeket a kezeléseket csak orvos végezheti.  A kezelések során kizárólag orvosi tisztaságú szérumokat alkalmazunk.


Milyen bőrproblémák esetén javasolt a kezelés elvégzése?

-látványos és gyors kollagén indukciós terápia

-pórusméret csökkentés

-hatóanyag bevitel

-bőrtextúra javítás

-ráncok halványítása

-hegek csökkentése

-májfoltok halványítása


Mennyi időt vesz igénybe egy kezelés?

Teljes arc esetében kb. 60 perc.


A személyes konzultáció során meghatározzuk a szükséges kezelés számot, a használandó hatóanyagok típusát és a kezelési mélységet.

Image

Dr. Vas Krisztina

Bőrgyógyász szakorvos

2004-től 2010-ig a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán végeztem tanulmányaimat. 2010-ben summa cum laude minősítéssel diplomáztam. Tanulmányaim során világossá vált számomra, hogy a sürgősségi betegellátás elengedhetetlen az orvosi működéshez, ezért az egyetemi éveim alatt elvégeztem a mentőtiszti képzést. Végzésem után mentőtisztként és központi orvosi ügyeleten is dolgoztam. 2010-2012 között a Szegedi Tudományegyetem Bőrgyógyászati és Allergológiai klinika laboratóriumában végeztem pikkelysömör betegséggel kapcsolatos kutatómunkát
Részletek

2012-től a klinikán elkezdtem a bőrgyógyászati szakképzést. Kitűnő szakemberek által vezetett nagy betegforgalmú osztályokon és szakambulanciákon végzett munkám során jó alapokat szereztem. A szakmai fejlődésemhez hozzájárult a számos bőrgyógyászati konferencián és továbbképzésen való részvétel. Több alkalommal tartottam magam is előadást. 

2017-ben kiváló minősítéssel tettem le a bőrgyógyászati szakvizsgát. Fő érdeklődési területeim az allergológia, autoimmunológiai betegségek, haj-, fejbőr betegségek valamint az esztétikai beavatkozások. 2012-től lehetőségem nyílt a DoctorHairClinic magánklinikán,egy kiváló szakembertől elsajátítani a FUE technikával történő hajbeültetést. Ezzel a műtéti eljárással segíteni tudok azoknak az alopeciás betegeknek is, akiknek tartós hajvesztésének helyreállítására már nem áll rendelkezésre bőrgyógyászati kezelési mód.  

Munkám során olyan szerencsés helyzetbe kerültem, hogy módom nyílt különféle orvosi lézerekkel történő esztétikai beavatkozások megtanulására. Műtét utáni lézeres hegkezelésből, alakformálásból és stria kezelésből a Szegedi Tudományegyetem Bőrgyógyászati és Allergológiai klinikán vizsgálatokat végeztem, eredményeink publikálásra is kerültek. Ezen vizsgálatokkal kapcsolatosan PhD tudományos fokozatom megszerzése folyamatban van.

Mindig is nagy érdeklődéssel és figyelemmel végeztem az orvos-esztétikai kezeléseket, mivel ezeket kicsit művészetnek is gondolom. Véleményem szerint csak akkor lehet jól végezni az esztétikai orvoslást, ha tisztában vagyunk a klasszikus bőrgyógyászattal, és ez fordítva is igaz. 2018-ban lehetőségem adódott, hogy az elsajátított bőrgyógyászati tudásomat kamatoztassam illetve a kozmetológiai ismereteimet bővítsem a DermaMedical Bőrgyógyászati és Orvos-Esztétikai Központban.

A bőrgyógyászat az egyik legdinamikusabban fejlődő orvostudomány, ezért nagyon fontosnak tartom a folyamatos tanulást és fejlődést, melyeket biztosítanak a belföldi és nemzetközi konferenciák illetve számos szaklap.

Napjainkban egyre nagyobb figyelmet fordítunk az egészségünk védelmére valamint a harmonikus, ápolt megjelenésünkre. Munkám során igyekszem a legjobb tudásom szerint a leghatékonyabb kezeléseket nyújtani Pácienseimnek.

Rendelési idő

Előzetes bejelentkezés minden esetben szükséges!

Hétfő: zárva

Kedd: 9:00 - 17:00

Szerda:  9:00 - 17:00

Csütörtök: 12:00 – 18:00

Péntek: 9:00 – 16:00

Kérjen időpontot

Hívjon Minket

06 20 284 51 84

DermaMedical

Kérjen időpontot

Rólunk mondták

Image