Milyen bőrterületek és ráncok kezelhetőek botulinumtoxin nélküli orvosi injekciós eljárással?

Hatékonyan kezelhetőek az arc, nyak, szemkörnyékek valamint a dekoltázson kialakult finomabb ráncok botulinumtoxin használata nélkül.

 

Miért érdemes a botulinumtoxin mentes orvosi tűs injekciós kezelést választani?

 • innováció az esztétikában
 • új, professzionális terápiás lehetőség a finomabb, felszínesebb ráncok csökkentésére, ill. eltüntetésére
 • minimális fájdalommal jár
 • nincs regenerációs idő
 • a kezelést bőrgyógyász szakorvos végzi
 • már 2 kezelés után látványos javulás
 • nincs mellékhatás
 • nem tartalmaz botulinumtoxint (BOTOX), de hatékonysága a felszínesebb ráncok esetében, vetekszik a BOTOX hatékonyságával
 • megfizethető ár

 

Hogyan hat az injektálható orvosi tűs mezoterápiás kezelés?

A kötőszövetbe juttatott steril, injektálható készítmény hialuronsavat és BOTOX-hoz hasonló hatást kifejtő, de nem toxint tartalmazó hatóanyagot tartalmaz. A kezelésnek biorevitalizációs és bőrrelaxáló hatása van. Csökkenti a ráncok hosszúságát és a mélységét, fenntartja az arc fiatalságát és frissességét, megőrizve az eredeti arcvonásokat.

 

Mennyi kezelés szükséges egy intenzív kúra során?

Általában 3-4 kezelést végzünk egy kúra során.

 

Milyen gyakran kell az intenzív kezelést elvégezni?

Hetente 1x végezzük a helyi kezelést. A kívánt eredmény elérése érdekében. Szükség esetén évente ismételhető a kúra 1-3 alkalommal.

Hogyan történik a kezelés?

A mikroinjekciós kezelés előtt helyi érzéstelenítést (kombinált érzéstelenítő krém) alkalmazunk. Ezt követően juttatjuk be prémium minőségű, steril hatóanyag komplexet a kezelendő területére nagyon vékony mezoterápiás tű segítségével.

 

Mennyi időt vesz igénybe a kezelés?
15-20 percet vesz igénybe a kezelés.

 

Vannak-e a kezelés után mellékhatások?

A kezelés után kb. 1 órán át a tűszúrások körül, minimális bőrpíron kívül egyéb látható sérülésnyom nem látható. Nagyon ritkán minimális felszínes bevérzés előfordulhat. A kezelés utáni 2-3 napig az érintett területen érzékenység, duzzanat előfordulhat, de ez az átmeneti kellemetlenség helyi hűtés segítségével csökkenthető.

 

Milyen otthon használható készítmény alkalmazása szükséges a kezelések között?

A maximális eredmény elérése érdekében, általunk javasolt speciális otthoni ápoló krém napi 1x-2x alkalmazása javasolt.  A speciális krém rendszeres használata az intenzív és impresszív ránc relaxációs hatást tudja fokozni, ill. tartósabbá tudja tenni a kezelés hatását. 24 órás hidratáló komplexumot tartalmaz, mely segít megelőzni újabb ráncok kialakulását.

 

Milyen óvintézkedések szükségesek a kezelést követően?

 • a kezelés után 5 napon át masszázs, kryoterápia, lipolysis, rádiofrekvenciás kezelés nem végezhető
 • a kezelés után kerülni kell 1 hétig az erős fizikai terhelést, sportolást, szaunázást illetve a szolárium használatát
 • kezelés előtt és után néhány napig ne szedjen vérhígító gyógyszereket
Image

Dr. Vas Krisztina

Bőrgyógyász szakorvos

2004-től 2010-ig a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán végeztem tanulmányaimat. 2010-ben summa cum laude minősítéssel diplomáztam. Tanulmányaim során világossá vált számomra, hogy a sürgősségi betegellátás elengedhetetlen az orvosi működéshez, ezért az egyetemi éveim alatt elvégeztem a mentőtiszti képzést. Végzésem után mentőtisztként és központi orvosi ügyeleten is dolgoztam. 2010-2012 között a Szegedi Tudományegyetem Bőrgyógyászati és Allergológiai klinika laboratóriumában végeztem pikkelysömör betegséggel kapcsolatos kutatómunkát
Részletek

2012-től a klinikán elkezdtem a bőrgyógyászati szakképzést. Kitűnő szakemberek által vezetett nagy betegforgalmú osztályokon és szakambulanciákon végzett munkám során jó alapokat szereztem. A szakmai fejlődésemhez hozzájárult a számos bőrgyógyászati konferencián és továbbképzésen való részvétel. Több alkalommal tartottam magam is előadást. 

2017-ben kiváló minősítéssel tettem le a bőrgyógyászati szakvizsgát. Fő érdeklődési területeim az allergológia, autoimmunológiai betegségek, haj-, fejbőr betegségek valamint az esztétikai beavatkozások. 2012-től lehetőségem nyílt a DoctorHairClinic magánklinikán,egy kiváló szakembertől elsajátítani a FUE technikával történő hajbeültetést. Ezzel a műtéti eljárással segíteni tudok azoknak az alopeciás betegeknek is, akiknek tartós hajvesztésének helyreállítására már nem áll rendelkezésre bőrgyógyászati kezelési mód.  

Munkám során olyan szerencsés helyzetbe kerültem, hogy módom nyílt különféle orvosi lézerekkel történő esztétikai beavatkozások megtanulására. Műtét utáni lézeres hegkezelésből, alakformálásból és stria kezelésből a Szegedi Tudományegyetem Bőrgyógyászati és Allergológiai klinikán vizsgálatokat végeztem, eredményeink publikálásra is kerültek. Ezen vizsgálatokkal kapcsolatosan PhD tudományos fokozatom megszerzése folyamatban van.

Mindig is nagy érdeklődéssel és figyelemmel végeztem az orvos-esztétikai kezeléseket, mivel ezeket kicsit művészetnek is gondolom. Véleményem szerint csak akkor lehet jól végezni az esztétikai orvoslást, ha tisztában vagyunk a klasszikus bőrgyógyászattal, és ez fordítva is igaz. 2018-ban lehetőségem adódott, hogy az elsajátított bőrgyógyászati tudásomat kamatoztassam illetve a kozmetológiai ismereteimet bővítsem a DermaMedical Bőrgyógyászati és Orvos-Esztétikai Központban.

A bőrgyógyászat az egyik legdinamikusabban fejlődő orvostudomány, ezért nagyon fontosnak tartom a folyamatos tanulást és fejlődést, melyeket biztosítanak a belföldi és nemzetközi konferenciák illetve számos szaklap.

Napjainkban egyre nagyobb figyelmet fordítunk az egészségünk védelmére valamint a harmonikus, ápolt megjelenésünkre. Munkám során igyekszem a legjobb tudásom szerint a leghatékonyabb kezeléseket nyújtani Pácienseimnek.

Rendelési idő

Előzetes bejelentkezés minden esetben szükséges!

Hétfő: zárva

Kedd: 9:00 - 17:00

Szerda:  9:00 - 17:00

Csütörtök: 12:00 – 18:00

Péntek: 9:00 – 16:00

Kérjen időpontot

Hívjon Minket

06 20 284 51 84

DermaMedical

Kérjen időpontot

Rólunk mondták

Image