Vállalati koronavírus szűrések országos kiszállással

Céges RT-PCR - Antigén gyorsteszt - Szerológiai IgG/IgM gyorsteszt szűrések

 Biztosítsa cége stabil és folyamatos működését, védje munkavállalóit 2021-ben is!

Komplex vállalati - céges koronavírus szűrések 24-48 órán belüli helyszíni kiszállással!

Klinikánk koronavírus szűrőcsapata 2020-ban már számos kis, közepes és nagyvállalat számára nyújtott gyors, hatékony és biztos segítséget a koronavírus szűrések teljeskörű lebonyolításával és adminisztrációjával helyszíni kiszállással!

Legyen Ön is Partnerünk! 

Amennyiben Önnek az Újévi nyitás közeledtével kiszállásos tesztelésre lenne szüksége kérjük vegye velünk a kapcsolatot a
+ 36 20 610 10 54-es telefonszámon vagy pedig a covidteszt@dhc.hu e-mail címen. 
 

Válasszon Önnek leginkább megfelelőt koronavírus tesztjeink közül!
RT-PCR - Szerológiai gyorsteszt - Antigén gyorsteszt - Influenza A/B - Antigén gyorsteszt vizsgálatot egyaránt biztosítunk!

Image
A koronavírus fertőzés diagnosztikájában többféle módszer is alkalmazható, van, amely labor hátteret igénylő eljárás, és van, amelyhez nem szükséges laboratóriumi háttér. A különféle vizsgálati módszerek használhatósága és az általuk szolgáltatott eredmények információtartalma más ennek okán, szerepük is eltérő.

Vállalati - céges koronavírus szűrés esetén mindenképp érdemes annak előzetes feltérképezése, hogy a koronavírus szűréssel mire szeretnénk választ kapni. Az esetleges akut fertőzése, vagy a már esetlegesen lezajlott korábbi fertőzésre szeretnénk e információval rendlekezni. 

Klinikánkon cégek-vállalatok számára a SARS-CoV-2 vírus kimutatására mindhárom gyorsteszt valamint az RT-PCR vizsgálati módszert is biztosítjuk és alkalmazzuk a koronavírus fertőzést kiszűrésére. 

RT-PCR teszt: Direkt vírus kimutatáson alapuló, LABORHÁTTERET IGÉNYLŐ viszgálati módszer. A koronavírus fertőzöttség kimutatásában jelenleg "gold standardnak" minősülő eljárás. Klinikánk Akkreditált Hatósági Laborpartnere a  SYNLAB HUNGARY KFT. A levett minták a Synlab laboratóriumába kerülnek elszállításra, az eredményt e-mailben küdjük. 

Antigén Rapid teszt: Az ANTIGÉN gyorsteszt eljárással kimutatható a sejtekben lévő vírus, az orr nyálkahártyájából vett sejtekből. Ez az eljárás akkor alkalmazható, amikor a vírus megtalálható a felső légutak nyálkahártyáján, illetve a betegség tüneteit észleljük magunkon. A vírus fehérjéket (S-proteinjét) mutatja ki, az eredmény pozitív vagy negatív lehet. A mintavétel módja azonos a PCR mintavétellel (orrgarat törletet elemzünk). Tekintettel arra, hogy az eredmény 20 percen belül ekészül céges - vállalati szűrések esetében hatékony és biztos megoldást jelenthet az esetleges akut fertőzöttség felderítésében. Antigén gyorsteszttekkel zajlik jelenleg Magyarországon és több országban is a tömeges tesztelés valamint a OMSZ-is e teszteket alkalmazza. 

INFLUENZA VAGY KORONAVÍRUS? 
Tekintettel arra, hogy a koronavírus második hulláma egybeesik a szezonális influenzajárvány időszakával a tünetes szemlyek esetében sokszor még szakemberek számára is nagyon nehéz annak megítélése, hogy az adott esetben koronavírus fertőzésről vagy influenzáról van e szó! 

Az INFLUENZA + COVID Multi gyorsteszt - egyetlen teszttel, egy mintavétellel képes kimutatni, hogy influenzáról vagy covid-19 által okozott megbetegedésről van e szó! Tünetek észlelése esetén válassza Ön is az Influenza+Covid Multi Gyorsteszt vizsgálatot azonnali helyszíni eredménnyel! 

CÉGE SAJÁT GYORSTESZTEKKEL RENDELKEZIK? 
Amenynnyiben cége rendelkezik már megvásárolt, megbízható, CE engedéllyel rendelkező, IVD minősítéssel rendelkező diagnosztikai célra felhasználható gyorstesztekkel, de hiányzik a megfelelő professzionális egészségügyi személyzet aki a mintavételt és teszteredmény kiadást a szakmai szabályoknak megfelelő módon elvégzi, úgy lehetőség van klinikánktól csak a tesztelést lebonyolítását kérni! Erre vonatkozó részletes információkért vegye fel klinikánkkal a kapcsolatot e-mailben: covidteszt@dhc.hu 

LEGYEN AZ ÖN CÉGE IS SZERZŐDÉSES PARTNERÜNK! 

Céges-vállalati, vagy csoportos szűrési igény esetén amennyiben rendszeres (heti/két heti rendszerességgel) vagy eseti jelleggel a munkavállaóik szűrésére lenne szükség csatlakozzon az Ön cége is céges szerződéses partnereink közzé!

Tegye biztonságossá az újév kezdést céges komplex koronavírus szűréssel!

Vállalati-céges szűrések esetében különösen ha nagy létszámú céges szűrésről van szó kifejezetten fontos, hogy a teszt eredmények gyorsan elkészüljenek, ne kelljen az eredményre napokat várni, hiszen az eredmény megérkezéséig az "esetlegesen fertőzött" munkavállalók tovább fertőzhetik a munkatársakat.

Klinikánkon a SARS-CoV-2 vírus kimutatására cégek, szervezetek, intézmények számára mindhárom teszt típust biztosítjuk és alkalmazzuk a koronavírus fertőzést kiszűrésére. 

Válasszon Ön is célorientált, cégének leginkább megfelelő, a helyzetre optimalizált komplex tesztelési eljárást. A tesztelést professzionális egészségügyi csapatunk, hatékonyan, gördülékenyen biztosítja helyszíni kiszállással is!

Céges - vállalati koronavírus szűréseket az alábbi opciókban biztosítunk

TELJES LÉTSZÁMÚ RENDSZERES PREVENTÍV CÉGES KORONAVÍRUS SZŰRÉS

TELJES LÉTSZÁMÚ RENDSZERES PREVENTÍV CÉGES KORONAVÍRUS SZŰRÉS

Lehetőség van rendszeres, preventív teljes létszámú céges szűrésre melyet azon esetekben érdemes választani, ha elsősorban a teljes létszám - esetleges átfertőzöttségének - folyamatos monitorozására van szükség. Átfogó teljes létszámra kiterjedő heti szinten elvégzett, vagy ( legalább egy alkalommal teljes dolgozói létszámmal elvégzett) szűrés keretében lehetőség van kombinált szűrés esetén azonnal kiszűrni az esetleges pozitív eseteket, őket azonnal kivenni a mozgásból, illetve a velük közvetlen kontakban dolgozó kollégákat is szűrni és nyomon követni. Ez esetben azonnal tervezhető és szükség esetén átszervezhető a munkamenet. Rendszeres céges szűréseket minden esetben előre fixált napon végzünk a cég telephelyén/székhelyén.
ESETI JELLEGŰ CÉLZOTT SZEMÉLYEKRE VONATKOZÓ CÉGES KORONAVÍRUS SZŰRÉS

ESETI JELLEGŰ CÉLZOTT SZEMÉLYEKRE VONATKOZÓ CÉGES KORONAVÍRUS SZŰRÉS

Klinikánk lehetőséget biztosít arra is, hogy eseti jelleggel, a megrendeléstől számítva akár 24-48 órán belül kiszállással, szűrést biztosítson kizárólag azon munkavállalókra vonatkozóan akik esetében már esetleg igazolt vírusfertőzés áll fenn, vagy kontakt személyek voltak, vagy pedig jellemző tüneteket produkálnak így ennek okán vélhetően koronavírus fertőzés áll fenn. Ez esetben szintén a kombinált szűrési eljárás a biztos megoldás - hiszen ezzel feltérképezhető a már esetlegesen lezajlott fertőzés és az akut fertőzés is. Természetesen eseti jellegű megrendelés esetén több személy szűrésére is lehetőség van 1 napon.

KORONAVÍRUS GYORSTESZT SZŰRÉSI ELJÁRÁSOK

A koronavírus fertőzés diagnosztikájában többféle módszer is alkalmazható, van, amely labor hátteret igénylő eljárás (RT-PCR teszt) és van, amelyekhez nem szükséges laboratóriumi háttér ezek a koronavírus gyorstesztek. 

A különféle vizsgálati módszerek használhatósága és az általuk szolgáltatott eredmények információtartalma más ennek okán, szerepük is eltérő.

A szerológiai vizsgálatok egyike sem alkalmas önmagában az akut fertőzés bizonyítására! Esetleges fertőzést, egy vérmintából egyik antitest vizsgálati módszer sem tud bizonyítani vagy kizárni.  

Akut fertőzés kimutatására a szerológiai tesztek önmagukban nem alkalmasak, azonban segítséget nyújtanak a betegség teljes diagnosztikájában, fontos kiegészíthetik a közvetlen kórokozó-kimutatási módszereket, komplexebbé téve azok eredményének értékelését. Segíthetnek a tünetmentes fertőzöttek, illetve a fertőzésen már átesett, immunitást szerzett személyek felderítésében.

A fertőzöttek felmérésében, kiszűrésében és elkülönítésében az Szerológiai gyorteszt + Antigén gyorteszt vizsgálat együttes alkalmazása nagyobb biztonságot nyújt!

Antigén+Influenza A/B

Antigén+Influenza A/B

Antigén/Influenza Multi Gyorsteszt: a SARS-CoV-2 vírus és az Influenza vírus A, B kimutatására az INFLUENZA/COVID-19 Ag gyorsteszt módszert is alkalmazzuk. Az Influenza/Covid-19 Ag Multi gyorsteszt egyetlen mintavétellel, egy tesztben képes mindkét típusú vírus kimutatására.

Antigén/Influenza gyorsteszt tudnivalói: Ez az eljárás akkor alkalmazható, amikor a vírus megtalálható a felső légutak nyálkahártyáján, illetve a betegség akut tüneteit észleljük magunkon. Az Influenza/COVID-19 Ag Multi olyan immunochromatográfiás vizsgálati eszköz, amely alkalmas (mintavevő pálcával levett) humán mintákban a SARS-CoV-2 és az Influenza (A és B) vírusok kvalitatív és szimultán kimutatására. A SARS-CoV-2 és az influenza vírus (A és B típus) antigének elsődleges kimutatására lett kifejlesztve. Kizárólag laboratóriumok, egészségügyi dolgozók használhatják helyszíni (point-of-care) tesztelésre. Otthoni tesztelésre nem alkalmas.

Hogyan történik az Antigén/Influenza gyorteszt vizsgálat?
A mintavétel orrgarat mintavételen alapul.
Eredmény: 15 percen belül

 Az Antigén/Influenza Multi gyorteszt előnyei:
 • nagy előnye, hogy egyetlen teszttel kaphaunk választ az esetleges Influenza vagy Covid-19 vírus okozta megbetegedésre.
 • a vizsgálat gyors, a minta levétele után 15 perccel eredményt ad.
 • Ha az Antigén / Influenza teszten alapuló vizsgálat a vírus jelenlétét igazolja, akkor ez megbízható jelzője a vírus jelenlétének és a személy fertőzőképességnek.
Fontos tudni: garatmintavételt megelőző 3-4 órában tilos ételt és italt fogyasztani, rágózni, dohányozni. Ezen előkészületek be nem tartása szennyezett mintát eredményezhet, ennek megfelelően a szennyezett minta pedig álnegatív vagy értékelhetetlen / kétes eredményt adhat.

Orrgaratból történő mintavétel esetén: dohányosok és orrspray-t használók a mintavétel előtt 2-3 órával az ANTIGÉN gyorsteszt esetében NE gyújtsanak rá és ne használjanak orrsprayt vagy egyéb oldatot! Ezen előkészületek be nem tartása szennyezett mintát eredményezhet, ennek megfelelően a szennyezett minta pedig álnegatív vagy értékelhetetlen / kétes eredményt adhat.
Antigén Gyorsteszt

Antigén Gyorsteszt

Az ANTIGÉN gyorsteszt eljárással kimutatható a sejtekben lévő vírus, az orr nyálkahártyájából vett sejtekből. Ez az eljárás akkor alkalmazható, amikor a vírus megtalálható a felső légutak nyálkahártyáján, illetve a betegség tüneteit észleljük magunkon

Az Antigén teszt tudnivalói:
A vírus fehérjéket (S-proteinjét) mutatja ki, az eredmény pozitív vagy negatív lehet. A mintavétel módja azonos a PCR mintavétellel (orrgarat törletet elemzünk). Rendszeres vállalati és nagy létszámű szűrésekhez kifejezetten ajánlott eljárás. Az antigén teszt direkt víruskimutatáson, pontosabban a vírus egyik fehérje alkotórészének kimutatásán alapul. A teszt a vírus megjelenését követően, orrgaratváladékból történő mintavétellel, akár már 2-3 nappal a megfertőződés után – hasonlóan a PCR vizsgálathoz – a vírus jelenlétét mutatja ki.Pozitív az eredmény, ha a koronavírus már megtalálható a légutak nyálkahártyáján. Ez már a tünetek megjelenése előtti 1-2 napban bekövetkezik.  Az eljárás nagy előnye, hogy a mintavételt követően 15 percen belül eredményt kapunk. 

Hogyan történik az Antigén tesztelés?
A mintavétel orrgarat mintavételen alapul.
Eredmény: 15 -20 percen belül
 
Az Antigén teszt előnyei:
 • Az Antigén vizsgálat érzékenysége: 92%; Specifitása: 98%
 • Nagy előnye, hogy a vizsgálat gyors, a minta levétele után 15-20 perccel eredményt ad.
 • Ha az Antigén teszten alapuló vizsgálat a vírus jelenlétét igazolja, akkor ez megbízható jelzője a vírus jelenlétének és a személy fertőzőképességnek

Fontos tudni: garatmintavételt megelőző 3-4 órában tilos ételt és italt fogyasztani, rágózni, dohányozni. Ezen előkészületek be nem tartása szennyezett mintát eredményezhet, ennek megfelelően a szennyezett minta pedig álnegatív vagy értékelhetetlen / kétes eredményt adhat.

Orrgaratból történő mintavétel esetén: dohányosok és orrspray-t használók a mintavétel előtt 2-3 órával az ANTIGÉN gyorsteszt esetében NE gyújtsanak rá és ne használjanak orrsprayt vagy egyéb oldatot! Ezen előkészületek be nem tartása szennyezett mintát eredményezhet, ennek megfelelően a szennyezett minta pedig álnegatív vagy értékelhetetlen / kétes eredményt adhat.

POZITÍV EREDMÉNY ESETÉBEN: az érvényben levő járványügyi protokoll alapján az Antigén gyorsteszt pozitív eredménye jelentési kötelezettséget von maga után az OSZIR járványügyi szakrendszerben.
A teszteredmények minden esetben rögzítésre kerülnek az EESZT felületén is. 

Az Antigén vizsgálat korlátjai:
Az Antigén teszt eljárás már korábban lezajlott fertőzés kimutatására nem alkalmas. A COVID-19 Antigén Gyorsteszt (orr-garat mintából) csak in vitro alkalmazásra használható. Ez a teszt a SARS-CoV-2 antigének meghatározására szolgál humán orr-garat mintából. A fertőzés során az orrnyálkahártyán is a jelenlévő vírus mennyisége időben változik. Míg kezdetben alacsonyabb, a tünetek 3-5-7. napján a legmagasabb, majd újból csökken ennek okán mind a PCR, mind a fehérje kimutatásán alapuló antigén tesztek időben is változó gyakorisággal mutatnak pozitivitást. Komoly klinikai gyanú és negatív antigén teszt eredmény esetén szükséges lehet PCR vizsgálat elvégzése is!  Pozitiv eredmény esetén az egészségügyi hatóság, saját hatáskörben dönthet megerősítő PCR vizsgálat szükségességéről. 

A legpontosabb, legátfogóbb eredmény érdekében szükséges ANTIGÉN+SZEROLÓGIAI KOMBINÁLT szűrést alkalmazni.
Szerológiai gyorsteszt

Szerológiai gyorsteszt

Szerológiai IgM/IgG teszt-Covid-19 specifikus antitestek kimutatása vérmintából. 
A szerológai vizsgálatokon alapuló gyorstesztek az immunrendszernek a fertőzésre adott válaszát mutatják ki, amelyek a betegség 7-10. napjától képesek kimutatni a fertőzést. Az immunrendszer a vírus ellen először IgM típusú, majd később IgG típusú ellenanyagokat termel – a szerológiai tesztek ezen fehérjék kimutatásán alapulnak. Az antitest kimutatási metodikák a szervezet válaszreakciójáról adnak képet, emiatt a vizsgálatok információtartalma különbözik a direkt víruskimutatási eljárásokétól.

A szerológiai gyorstesztek tudnivalói:
Ez a teszt a betegség lezajlását illetve a tünetmentes fertőzést mutatja ki.
A PCR és az antigén teszt a vírus jelenlétét igazolhatja, a szerológiai tesztek azt vizsgálják, hogy korábban találkoztunk-e a vírussal, elkezdődött-e már egy arra specifikus válaszreakció.                                                                          
Hogyan történik a szerológiai vizsgálat?
 • Vénás vérből vérvétellel történik
 • Eredménye 10 – 15 percen belül értékelhető
A szerológiai vizsgálat előnye:
 • Gyorsan elvégezhető
 • Pontossága,specificitása és érzékenysége (96-100%)
 • Nem szükséges hozzá laboratóriumi háttér
 • Azonnali eredményt ad
 • Költséghatékony
 • Nagy létszám esetén is hatékonyan, gördülékenyen alkalmazható 
A szerológiai gyorsteszt eredménye minden esetben rögzítésre kerül az EESZT felületén, valamint a járványügyi protokoll alapján belejelentés köteles az illetékes járványügyi hatóság felé.

A szerológiai vizsgálat korlátjai:
 • Az ellenanyagválasz időbeli változásának megítélésre kevésbé alkalmas.
 • Nem tudni, hogy a vizsgált IgG antitest tartós védelmet nyújt-e a páciens számára a további SARS-CoV-2 fertőzésekkel szemben, vagy sem.
 • Az eredmények értékelését megnehezíti, hogy az akut immunválaszra jellemző IgM akár tartósan is jelen lehet a vérben.A koronavírus kimutatására szolgáló vizsgálati módszerek együttes alkalmazása
A komplex tesztelési eljárás fontossága

Az antigén és a szerológiai típusú eljárás együttes alkalmazása biztosabb, átfogó képet ad a fertőzöttség felderítésében.
A tesztek eredménye a mintavételt követően 10 - 15 percen belül elkészül. Így már minden munkavállaló rendelkezik egy eredménnyel arra vonatkozóan hogy esetében történt e lezajlott fertőzés ( IgG érték) vagy akutan esetleg érintkezésben áll e a vírussal ( IgM érték), illetve az antigén teszt okán orr/ garat mintavételt követően direkt vírus kimutatására vonatkozó pozitív vagy negatív eredménnyel.
Azonnal választ kaphatunk a már esetlegesen lezajlott és akut fertőzöttségi állapotról is.
Szükség esetén azonnal izolálhatóak a pozitivitást mutató személyek, így a munkafolyamat azonnal átszervezhető és szervezhető
Rendszeres céges szűrés keretein belül folyamatosan monitorozható az esetleges fertőzöttségi állapot.

Vállalati - céges kiszállásos tesztelés igénye esetén kérjük vegye velünk a kapcsolatot a + 36 20 610 10 54-es telefonszámon vagy pedig a covidteszt@dhc.hu e-mail címen.

Vállalati - Céges koronavírus szűrés árjegyzék

25 fő feletti létszám esetében klinikánk egyedi, kedvezményes ársávot biztosít cégek,

vállalatok, csoportok számára!

További tájékoztatásért kérjük vegye fel kapcsolatot klinikánkkal a covidteszt@dhc.hu címen.

Áraink 2021. JANUÁR 21. - FEBRUÁR 21. között érvényesek, az új, eseti jellegű céges koronavírus szűrések kiszállással történő megrendelésére.

Létszám

Szerológiai (IgM/IgG) gyorsteszt

Antigén + Influenza A/B Multi gyorsteszt

Antigén gyorsteszt (Ag)

Antigén + Szerológiai gyorsteszt csomag

RT-PCR teszt

RT-PCR+Szerológiai IgG/IgM csomag

1-25 főig

10.000 Ft

13.000 Ft

10.000 Ft.

19.000 Ft.

19.500 Ft.

29.000 Ft.

25 fő felett

egyedi ár

egyedi ár

egyedi ár

egyedi ár

19.500 Ft.

19.500 Ft.

Céges koronavírus szűrésre kiszállást egész Magyarország területén biztosítunk!

Kiszállási díjaink, helyszín, létszám függvényében kerülnek meghatározásra.

Bővebb tájékoztatásért kérjük vegye fel klinikánkkal a kapcsolatot a covidteszt@dhc.hu-címen.

Szeged városon belül

Szeged városon belül

Szeged városon kívül + Csongrád megye

Szeged városon kívül + Csongrád megye

Bács-Kiskun, Békés megye

Bács-Kiskun, Békés megye

Budapest, Pest megye

Budapest, Pest megye

Fejér, Jász-Nagykun-Szolnok megye

Fejér, Jász-Nagykun-Szolnok megye

Baranya, Tolna megye

Baranya, Tolna megye

Veszprém, Somogy megye, Balaton

Veszprém, Somogy megye, Balaton

Heves, Hajdú-Bihar megye

Heves, Hajdú-Bihar megye

Borsod-Abaúj-Zemplén, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Nógrád megye

Borsod-Abaúj-Zemplén, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Nógrád megye

Zala, Vas, Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom megye

Zala, Vas, Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom megye

Amiért érdemes klinikánkat választani a céges koronavírus szűrés elvégzéséhez

 • gyors, pontos precíz mintavétel szakképzett és gyakorlott egészségügyi személyzet által
 • ​komplex koronavírus szűréseinket helyszíni kiszállással is biztosítjuk akár 24-48 órán belül
 • sürgős tesztelést is vállalunk 
 • antigén + szerológiai szűréseinket kombinált tesztelés megrendelése esetén egyszerre biztosítjuk 
 • kicsi, közepes és nagy létszámú céges szűréseket is gördülékenyen, hatékonyan végzünk
 • gyorstesztek eredményei a helyszínen 20 perc alatt elérhetőek, és a tesztelés helyszínén átadásra kerülnek
 • mintavételezés, eredményközlés, adminisztráció egy kézben
 • Biztosítunk PREVENTÍV JELELGŰ TELJES LÉTSZÁMÚ de ESETI JELLEGŰ CÉLZOTT személyekre vagy csoportokra vonatkzó szűréseket is

Céges koronavírus szűrés megrendelés

Kérjük a kötelező mezők kitöltését
Kérjük a kötelező mezők kitöltését
Kérjük a kötelező mezők kitöltését

Tudja biztonságba cégét és munkavállalóit

Biztonságos munkahely
Tervezhető munkafolyamatok
Gyors és professzionális koronavírus szűrő csapat
Adminisztráció és tesztelés egy kézben
Folyamatos kontroll és monitoring az esetleges fertőzöttség nyomon követésére és kiszűrésére

KAPCSOLATFELVÉTEL

Céges koronavírus szűrés megrendelésére, további információra vonatkozó kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal